Koledar

V izvajanju
Kako bi bilo začeti drugi semester z duhovnimi vajami? Duhovne vaje bodo od od četrtka, 20. februarja ob 18.00 do nedelje, 23. februarja 2020 ob 14.00 v Olimju. Spremljata br. Matej Nastran in s. Polonca Majcenovič. Osebno spremljane duhovne vaje v Frančiškovem duhu so namenjene študentom in mladim v poklicih. Duhovne vaje bodo potekale v tihoti, kar pomeni, da govorimo le na srečanju z osebnim spremljevalcem. Prispevek...
Prihajajoči
Don Boskov turnir v nogometu je namenjen mladim nogometnim ekipam, ki se želijo med seboj pomeriti v duhu športno-družabnega srečanja z Don Boskovim načelom: “Dobri kristjani in pošteni državljani.”
Prihajajoči
Mladinski večer s pričevanjem gosta, molitvijo in druženjem ob prigrizku.
Prihajajoči
Na pomladanskih srečanjih animatorjev Oratorija, ki se odvijejo v vsaki škofiji, je predstavljen novi oratorijski priročnik, ki ga animatorske skupine lahko z drugim gradivom tudi že prevzamejo. Poudarek je na predstavitvi vrednot, zgodbe in himne, ki bodo aktualni na oratoriju 2020. Preko delavnic se animatorji naučijo tudi kaj koristnega za svoje animatorsko poslanstvo, poleg tega pa se najde tudi čas za druženje, igro, zabavo in molitev.