Poletni oddih v Taizéju za mlade od 18 do 35 leta

Skupinica mladih navdušencev nad Taizéjem (Ana, Alenka, Teja, Krištof in Anja) te vabi, da se jim pridružiš na romanju v čudovito vasico, kjer živi ekumenska skupnost bratov, h katerim vsako leto pride nekaj tisoč mladih iz cele Evrope, da bi se skupaj preprosto imeli lepo, se poslušali, da bi molili, peli taizéjske speve in se odpočili ob izvirih evangelija.

Z veseljem lahko povemo, da gre z nami tudi študentski duhovnik Roman Globokar. 🙂

Na naši spletni strani lahko prebereš, kako je videti klasičen taizejski dan, pokukaš pa lahko tudi, kako lepo so se v Taizéju imeli tisti, ki so tja že poromali. 🙂
https://studentski-taize.weebly.com/kaj-je-taizeacute.html

V Taizé odhajamo 24. avgusta zvečer (natančno uro še sporočimo), domov pa se vrnemo 1. septembra zvečer (oziroma 2.9. v zgodnjih jutranjih urah).

Cena za prevoz znaša: 140 evrov (ob minimalnem številu prijavljenih – 25 mladih, sicer bo nižji).
Ob prihodu v Taizé je potrebno poravnati tudi prispevek za bivanje, prehrano in ostale stroške. Ta denar bomo v gotovini pobirali na avtobusu na poti tja.
*Prispevek je za letošnje leto določen glede na starost in zmožnosti posameznika (višji znesek podpira udeležbo tistim mladim iz vsega sveta, ki si jo težje privoščijo):
– Mladi do 30 leta: 49-70 € (ne glede na nastanitev)
– Osebe nad 30 let (bivanje v lastnem šotoru): 98-140 €
– Osebe nad 30 let (bivanje v tamkajšnjih nastanitvah): 126-175 €

Če se ti porodi kakšno vprašanje, bomo nanj z veseljem odgovorili tule na FB ali pa na mail studentski.taize@gmail.com .

Rok za prijavo je 15. 7. 2019, prijava pa bo veljavna šele, ko se prijaviš prek sledeče strani: https://www.1ka.si/a/213536

Kaj še čakaš? Pokliči prijatelje in deli z njimi vest o super romanju, ki ga ne smete zamuditi! 😀

Podrobnosti dogodka